€ 150,00

Houseboat Niewo

Te huur houseboat Niewo, op basis van een motorcatamaran, met vaste ligplaats in jachthaven Lauwersmeer. Gezellige lichte, ruime woonkamer met open haard. Groot terras met uitzicht op het Lauwersmeer. Uitgerust met een slaapkamer met een twee persoonsbed, gastenkamer met een uitklapbed voor 2 personen, badkamer met toilet, douche en wastafel. Keuken met 4 pits kooktoestel … Continued

  • 4 personen
  • 2 (slaap)kamers
  • 1 badkamers
  • nee
Meer info

Te huur houseboat Niewo, op basis van een motorcatamaran, met vaste ligplaats in jachthaven Lauwersmeer.

Gezellige lichte, ruime woonkamer met open haard. Groot terras met uitzicht op het Lauwersmeer.

Uitgerust met een slaapkamer met een twee persoonsbed, gastenkamer met een uitklapbed voor 2 personen, badkamer met toilet, douche en wastafel.

Keuken met 4 pits kooktoestel en koelkast

Alles is aanwezig voor een relaxe vakantie op het water. TV-ontvangst via satelliet – kwaliteit afhankelijk van wind en weer, DVD-speler, CD, radio met USB en Bluetooth.

Niewo is een houseboat met een vaste ligplaats op het water (er mag dus niet meegevaren worden). Hoewel het comfort groot is, is het niet als een vakantiehuis. Geen vaste verbinding met det waternet. Bij aankomst is de drinkwatertank voor uw gevuld, u moet zelf bijvullen. Douchen is mogelijk, maar moet kort worden gehouden. Voor een uitgebreide douche kunt u het douches in de jachthaven in de jachthaven gebruiken.

Restaurant “Het Raadsel van de Wadden” en laadpaal elektrische auto’s op loopafstand (100m). 

Niewo wordt vanaf 6 nachten verhuurd, aankomst: maandag t/m vrijdag, vertrek: op elke dag mogelijk.

Getoonde huurprijs is inclusief: huursom, schoonmaak, bedlinnen, toeristenbelasting en borgsom € 150,00. Borgsom wordt per bank terugbetaald bij geen geconstateerde gebreken.

.


.

.